Poslije ovog krastavac raste kao Iud, paradajza će biti kao u priči: Evo kako da ih posadite na balkonu - 0ve savjete dobro zapamtite i imat ćete dobar ur0d

Poslije ovog krastavac raste kao Iud, paradajza će biti kao u priči: Evo kako da ih posadite na balkonu – 0ve savjete dobro zapamtite i imat ćete dobar ur0d

Valja napomenuti da je zamjetan trend ponovnog prihvaćanja pojedinaca domaćih proizvoda i obrade vlastitog vrta, što je neko vrijeme bilo zapostavljeno. Rastuće cijene osnovnih prehrambenih artikala potaknule su ljude da traže alternativne načine kako bi osigurali svoju dnevnu hranu. U svjetlu ovoga, željeli bismo podijeliti nekoliko vrijednih savjeta za one koji su zainteresirani za vlastiti uzgoj povrća.

Kako biste osigurali uspjeh svojih graška i krastavaca, neophodno je pružiti im ruku pomoći. Za postizanje obilne žetve ključna je upotreba metalnih ili drvenih šipki na koje se mogu penjati. Iskusni poljoprivredni stručnjaci istaknuli su da mladi luk, rukolu, grašak, rajčicu i krastavce može uzgajati svatko, bez obzira na lokaciju, čak iu kontejnerima. Ključni čimbenik leži u nečijoj odlučnosti, budući da uz ispravan način razmišljanja, vrtlarstvo na balkonu može dati izvanredne rezultate.

Kad je riječ o sadnji rikule, špinata ili bilo koje vrste salate, važno je odabrati plitke posude, a ne duboke. S druge strane, rajčice i paprike dobro uspijevaju uz dovoljno vode i sunčeve svjetlosti, pa je važno razmisliti o orijentaciji balkona iu skladu s tim strateški postaviti svoje posude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *