Niste ni slutili koliko su moćne tablete za mašinsko pranje sudova: Evo šta sve možete da očistite njima

Niste ni slutili koliko su moćne tablete za mašinsko pranje sudova: Evo šta sve možete da očistite njima

Tablete za mašinsko pranje suđa su zaista svestrane kada je u pitanju čišćenje raznih predmeta u vašem domu, pa ćemo danas da pričamo o par primjera kako možete da ih iskoristite.

Čišćenje rerne: Kako bi vi mogli očistiti unutrašnjost rerne, a pogotovo proctor kod stakla i vrata, onda možete da upotrijebite tabletu za mašinsko pranje suđa umočenu u toplu vodu i to će vam da pomogne kod uklanjanja ostataka hrane i vraćanju sjaja.

Čišćenje šerpa i tava: Zagorjele šerpe nećete morati više ribati nego ih lako možete da očistite sa tabletom za pranje suđa jer one mogu da omekšaju zagorjele ostatke hrane koje ćete lako skinuti.

Kanta za smeće: Kako bi vi očistili dubinski kantu za smeće, onda je možete napuniti sa toplom vodom, te ubaciti tabletu za pranje suđa i tako ostavite da stoji sat vremena pa isperite sa vrućom vodom.

Čišćenje šolje: Ovo je veoma koristan rik jer možete da bacite samo tabletu za suđe u vodu od wc šolje pa ostavite neko vrijeme da se rastopi skroz i onda malo ribajte wc šolju pa će tableta da ukloni tvrdokorne mrlje i naslage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *