Svaki miris u stanu će 0dmah nestati ako koristite 0vaj jednostavan trik

Svaki miris u stanu će 0dmah nestati ako koristite 0vaj jednostavan trik

Svi imamo kantu za smeće kod kuće, ali nakon nekog vremena unutrašnjost počinje smrdjeti, a u ovom članku donosimo savjete kako se riješiti neugodnih mirisa iz kante za smeće.

Prvo ispraznite kantu i pripremite mješavinu od 750 ml vode i 250 ml octa i onda ulijte ovu tekućinu u kantu i obrišite njome unutrašnjost kako bi ocat djelovao na sve površine, te nakon toga, izlijte smjesu i osušite kantu.

Sljedeći korak je posipanje praha za apsorpciju mirisa, odnosno sode bikarbone i za kantu srednje veličine dovoljno je 3-4 žlice, te na kraju, stavite vrećicu u kantu i miris će biti riješen.

Ako vam curi vrećica kad iznosite smeće, postoji rješenje za taj problem. Ponekad se tekućina iz smeća zadrži na dnu kante te izađe kad protresete vrećicu.

Da biste to spriječili, stavite novine na dno kante. One će upiti svu tekućinu koja izlazi iz nepropusne vrećice, pa nakon toga, uklonite novine, očistite kantu i umetnite novu vrećicu kako je opisano gore. Ovi savjeti će vam pomoći da vaš dom miriše svježe i ugodno, bez potrebe za skupim komercijalnim proizvodima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *