Ovdje živi Soraja: Stan od 8 miliona € u najskupljoj pametnoj zgradi - Komšije su otkrile detalje

Ovdje živi Soraja: Stan od 8 miliona € u najskupljoj pametnoj zgradi – Komšije su otkrile detalje

Soraja Vučelić već neko vrijeme boravi u Zagrebu, osobito je tako bilo tijekom trudnoće, često birajući boravak u glavnom gradu Hrvatske.

Na Instagramu je nedavno otkriven stan koji dijeli sa svojim zagonetnim partnerom, ocem svog djeteta, a stan je ukrašen brojnim umjetninama i luksuznim namještajem, no precizna lokacija unutar Zagreba ostaje tajanstvena.

Nakon što su dobili Sorajinu adresu, tim u Hrvatskoj odlučio je posjetiti njezin kvart i potvrditi točnu lokaciju njezinog doma sa svojom obitelji.

U središtu Zagreba, nasuprot pravoslavnoj crkvi Preobraženja Gospodnjeg, nalazi se impresivna staklena građevina i ova zgrada je smještena na prestižnoj lokaciji Cvjetnog trga, dodajući joj dodatni šarm.

Osim svojeg vanjskog izgleda, ova staklena struktura se razlikuje u mnogim aspektima. S pogledom s trga, podsjeća na trgovački centar, ali također služi kao luksuzno stambeno naselje, s privatnim parkom skrivenim sa svih strana osim odozgo.

Osim Soraje, ovaj kompleks su svojim domom odabrali i brojni hrvatski nogometaši, a ranije je u blizini živjela i poznata pjevačica Vlatka Pokos.

Rezidencije unutar ove zgrade spadaju među najskuplje u Hrvatskoj, a primjer stanovanja u sličnoj zgradi trenutno se prodaje za impresivnih 8 milijuna eura, što je 18 tisuća eura po četvornom metru.

Ova posebna jedinica, izgrađena 2012. godine, prostire se na 320 četvornih metara na dvije etaže, s tri spavaće sobe, tri kupaonice i ogromnom terasom od 160 četvornih metara s prekrasnim pogledom na grad i opremljena je svim luksuznim sadržajima kao što su wellness centar, sauna, fitness soba, garderoba, zimski vrt i garaža s tri parkirna mjesta. Sorajin stan, pak, prostire se na još većih 440 četvornih metara.

Soraja i njezina obitelj cijene privatnost, što dijele s ostalim stanarima, a Soraja rijetko izlazi iz stana, osobito je tako bilo tijekom trudnoće, a kad izađe, pazi da ne bude prepoznata. Nedavno ju je susjeda vidjela kako uživa u mirnoj šetnji s djetetom u parku unutar kompleksa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *