Ko su deca Dragana Stojkovića Piksija? Jahte, avioni, kamioni - PogIedajte kakav život vode na vis0koj nozi

Ko su deca Dragana Stojkovića Piksija? Jahte, avioni, kamioni – PogIedajte kakav život vode na vis0koj nozi

Dragan Stojković Piksi, poznat kao nogometna ikona i trenutni trener srpske nogometne reprezentacije, ima zanimljivu obiteljsku priču koja privlači pažnju javnosti. Osim njega, članovi njegove obitelji također su privukli interes medija svojim životnim stilom i aktivnostima.

Piksi je u braku s suprugom Snežanom, koju smatra temeljem svoje obitelji. Njihova obitelj uključuje troje djece: Anju, Andreu i Marka, a Piksi često ističe važnost uloge supruge Snežane u odgoju djece i podršku koju mu pruža.

Njihova kći Anja Valenta, poznata po svojoj javnosti otvorenoj prirodi, udala se za francuskog automobilista Huga Valentea 2018. godine. Njihovo vjenčanje, održano u Beogradu, privuklo je pozornost medija i odisalo je glamurom i elegancijom.

Marko Stojković, Piksijev sin, nakon završetka studija menadžmenta u Londonu, svoje vrijeme provodi između Sjedinjenih Država i Velike Britanije, a on je poznat po svojoj strasti prema raskošnim automobilima i vinu te često dijeli svoje interese putem društvenih medija.

Andreina javna prisutnost je znatno manja u usporedbi s Anjom i Markom, jer preferira zadržavanje privatnosti u svojem životu. Ona se fokusira na svoju ulogu majke i uživa u skladnom obiteljskom životu s suprugom Mateom.

Dinamika obitelji Stojković Piksi, sa svojim raznolikim interesima i aktivnostima, privlači pažnju medija koji ih prate u njihovim javnim i privatnim životima. Ova obitelj kombinira uspješno profesionalne obveze s obiteljskim vezama, stvarajući inspirativnu priču o životu u javnom svijetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *