Emir Kusturica otvorio vrata svog autentičnog doma, detalji su nesvakidašnji: Nekada željeznička stanica, sada pravi luksuz

Emir Kusturica otvorio vrata svog autentičnog doma, detalji su nesvakidašnji: Nekada željeznička stanica, sada pravi luksuz

Emir Kusturica, poznati srpski redatelj, uložio je značajna sredstva u nekretnine na crnogorskoj obali, posebice u Herceg Novom, a njegovo imanje obuhvaća vilu i nekoliko restorana koji su postali poznati među turistima i lokalnim stanovništvom.

Vila koju je Kusturica obnovio nalazi se na jadranskoj obali, a nedavno je otvorio i novi restoran uz prijašnji, oba smještena u četvrti Škver. Prvi restoran je doživio potpunu renovaciju, inspiriran elementima iz Kusturičinih filmskih ostvarenja poput “Dom za vešanje”, dok drugi dio restorana odaje počast njegovim filmskim uspjesima.

Kusturica je također pretvorio bivšu željezničku stanicu u šarmantan hotel, svega desetak metara udaljen od mora, koji nudi prekrasan pogled na luku Herceg Novog, a ovaj hotel s terasom postao je omiljeno odredište za posjetitelje koji cijene autentičnu atmosferu i izvrsnu lokaciju.

Iako su Kusturičine posjete postale manje učestale zbog njegovog zauzetog rasporeda, on i dalje održava prisutnost u Herceg Novom, gdje je razvio uspješan turistički posao, dok njegovi restorani i hotel privlače mnoge posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, a Kusturica se i dalje drži svoje opuštene naravi kad god posjeti ovo mjesto.

Ovaj spoj umjetničkog šarma i turističke privlačnosti čini Kusturičinu vilu i njegove restorane nezaobilaznom destinacijom za ljubitelje njegovog rada i turiste koji traže jedinstven doživljaj na obali Crne Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *