Aca Ilić napokon priznao sve o razvodu od Bilje: Bilo mi je svega preko glave, pa sam se sklonio od nje i tek tada shvatio…

Aca Ilić napokon priznao sve o razvodu od Bilje: Bilo mi je svega preko glave, pa sam se sklonio od nje i tek tada shvatio…

Nakon godina braka, Aca i Bilja nedavno su se upustili u razgovor kakav se nikada nije odigrao u okvirima njihovog doma. Otvoreno su razgovarali o raznim aspektima svog kućanstva koji su toliko dugo ostali neizgovoreni. Točnije, zadubili su se u svoju razinu zadovoljstva u braku, ali zapanjujuće, tema razvoda nikada nije bila pokrenuta.

Kako je i sam Aca priznao, bilo je trenutaka kada je bio potpuno ogorčen, prvenstveno zbog neprekidnih rasprava koje su se vodile oko njegovog sina. U pokušaju da nađe predah, otišao je na dvotjedno poslovno putovanje. Nakon povratka doživio je prosvjetljenje o dubokom značaju koji su njegovi voljeni imali u njegovu životu. Prepoznajući da su oni sama bit njegova postojanja, odlučio je uvijek biti uz njih.

U svom iskazu izrazio je osjećaj shrvan situacijom, ali nakon distanciranja od Bilje shvatio je svoju duboku čežnju za njezinim prisustvom i prolaznost svega. Smatrate li ovu pripovijest ugodnom? Pišite nam na ovu temu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *