Majci Željka Joksimovića ljekari ne mogu da pomognu: Bolest je muči godinama

Majci Željka Joksimovića ljekari ne mogu da pomognu: Bolest je muči godinama

Godinama je bio prisutan u javnosti bez ikakvih negativnih naslova koji uključuju njega ili njegovu obitelj. No, tek se nedavno doznalo, uz potvrdu sina Željka, da njegova voljena mama Vesna ima zdravstvenih problema. Dugo su se borili s pronalaskom točne dijagnoze.

Sukladno njegovim riječima, mora pripaziti na izbor prehrane, jer se bori već dulje vrijeme, unatoč tome što na fotografijama nema vidljivih znakova. Naglasio je da je njezina trenutna dijagnoza helicobacter pylori, ali je istaknuo da ona nije konačna te da su istraživanja u tijeku. Kao razlog za ovu dijagnozu istaknuo je teško stanje njezinih crijeva.

Mora se priznati da zauzima posebno mjesto u srcima javnosti, jer je konstantno stjecao ogromnu popularnost isključivo svojim iznimnim vokalnim talentom. Voljeli bismo čuti vaše mišljenje o njemu, stoga slobodno podijelite svoje mišljenje u odjeljku za komentare. Kako to često biva s javnim osobama, mišljenja ljudi ostaju podijeljena. Naravno svako ima pravo na svoje mišljenje o bilo kojoj temi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *