Nadzorna kamera je snimila kako 0vaj čovjek uznemirava ženu u Iiftu: Pričekajte dok ne vidite šta se događa na 0:21 min (Video)

Nadzorna kamera je snimila kako 0vaj čovjek uznemirava ženu u Iiftu: Pričekajte dok ne vidite šta se događa na 0:21 min (Video)

Moramo da kažemo kako su žene u zadnje vrijeme na meti ovakvih muškaraca ako se oni uopšte mogu nazvati muškarcima.  Informacije se sada šire ,možda je i prije bilo tako ali se nije znalo. Drago nam je da postoje društvene mreže gdje se može podići svijest ljudima, gdje se može reći malim djevojčicama da svako ne je ne, da nisu duže pristati ni na jedan odnos koji ne žele.

Danas pišemo o jednoj ženi koja je svojim postupkom, svojom hrabrošću izašla na sve portale.Ovaj video snimak je nastao u liftu njega možete pogledati klikom OVDJE.  Kako vidite na video snimku prilazi muškarac ženi, ona ga prvobitno odbija ali on izgleda ne shvata nešto pa prilazi opet i onda baš kada dođete do 00:21 minute vidite kako ona brani sebe i svoju čast.

Ovo je jedna hrabra žena pisali su, ali isto tako su mnogi svijesni da je ovo mogla biti neka djevojčica koja nema hrabrosti koja ne bi možda mogla da se ovako iznese sa situacijom, šta bi se onda desilo? Stop ovakvim stvarima, dijelite dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *