Filip Živojinović otkrio malo poznate stvari o Priji: Rekli su mi odavno neki stariji ljudi, nisam slušao, obistinilo se

Filip Živojinović otkrio malo poznate stvari o Priji: Rekli su mi odavno neki stariji ljudi, nisam slušao, obistinilo se

Filip, koji potječe iz cijenjene obitelji Živojinović, lik je svima poznat. Istaknutost njegove loze nedvojbeno je služila kao značajna prednost tijekom njegova života. Željeći se pritajiti, stalno je izbjegavao medijsko izlaganje. Unatoč tome, mediji ga često spominju, prvenstveno zbog njegovog bogatog obiteljskog porijekla i statusa poznate pjevačice njegove supruge.

Nakon što se vjenčala s Aleksandrom Prijović i na svijet poželjela njihovog sina, kaže se da je u njegov život unijela neizmjernu radost i ljepotu. Osvrćući se na mudrost starijih osoba, priznaje da su bili u pravu kada je riječ o osjećaju koji se javlja kad se pojavi savršen partner, onaj s kojim će graditi obitelj. Susret s Priyom bio je prekretnica za njega, jer je odmah prepoznao da je ona osoba koju je čekao.

Unatoč raširenom skepticizmu o održivosti njihove veze, očito je da je njihova ljubav prkosila očekivanjima i procvjetala. Ne samo da su ostali zajedno, već su i uspjeli kao poslovni partneri, dodatno učvršćujući svoju sreću i predanost jedno drugome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *