Nevjerovatan slučaj iz BiH: Šaban u 85. godini čeka bebu sa duplo mlađom suprugom Asmirom - "ona je radila kod mene, došla je pIačući i rekla ženi me.."

Nevjerovatan slučaj iz BiH: Šaban u 85. godini čeka bebu sa duplo mlađom suprugom Asmirom – “ona je radila kod mene, došla je pIačući i rekla ženi me..”

Moramo da kažemo kako je ovaj slučaj privukao veliku pažnju širokih narodnih masa ne samo u Bosni nego i širom BaIkana, kako vidite u samom naslovu radi se o čovjeku koji ima 85 godina i koji čeka bebu sa ženom koja je nekada bila njegova uposlenica a sada mu je supruga i ima 48 godina.

Šaban je bio jako iskren prema medijima, rekao je kako je ona nekada radila kod njega, kako ima troje djece i kako je suprug uvijek imao l0še ponašanje prema njima. On se nije miješao u taj odnos, bavi se stočarstvom i od toga zarađuje. On kaže da je ona jednog dana došla plačući i pitala ga da li bi on nju oženio i da li bi joj pomogao da njen život bude ljepši ,a Šaban je pristao.

Mnogi kažu da je ona s njim iz koristi kako zna da on ima novca, dok drugi misle da je samo nesretna žena p0bjegla na taj način u neki svoj mir gdje je niko neće maItretirati. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *