Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir – svi komentarišu njen odabir

Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir – svi komentarišu njen odabir

Opće je poznato da su mediji njegovu udovicu prikazali u negativnom svjetlu. Kao što znamo, Marinko je bio cijenjen i uspješan pjevač koji je za života postigao velike stvari i stvorio snažnu obitelj. No, nakon njegove smrti, njegova supruga Slavica postala je aktivnija na društvenim mrežama, što je izazvalo brojne komentare i rasprave.

Motivirana pogrešnim tumačenjem njezinih objava, odlučila je istupiti i podijeliti sadržaj kako bi zaokupila svoje vrijeme. Pritom je neočekivano otkrila ljubav i osjećaj utjehe. Čvrsto vjeruje da nikad nije kasno doživjeti ugodne trenutke ljubavi. Svojim pisanjem izrazila je uvjerenje da ovo označava početak novog poglavlja za nju, onog u kojem je pronašla unutarnji mir i ljubav boraveći u udobnosti vlastitog doma.

Prema njezinim riječima, pojedinci su na različite načine iznosili svoje mišljenje o tome. Priznaje da ga svi doživljavaju onakvim kakav on uistinu jest, činjenica koja nije povezana s njom. Iako u tome ima istine, ne može se poreći da je počela privlačiti znatnu količinu pažnje na sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *