Dame, nemojte samo stavljati prašak za pecivo u tijesto, ovo je fantazija: Efekat koji će svaka žena pohvaliti

Dame, nemojte samo stavljati prašak za pecivo u tijesto, ovo je fantazija: Efekat koji će svaka žena pohvaliti

Prašak za pecivo je poznat ne samo po svojoj korisnosti u pečenju, već i kao svestrano sredstvo za kućanstvo, vrt i ljepotu. Za umirujuću kupku za stopala koja ublažava oticanje i umor, pomiješajte 3 žlice praška za pecivo s 2 litre vode.

Za dezodorans protiv znojenja, jednostavno pomiješajte prašak za pecivo s vodom i nanesite ispod pazuh,, a dodavanje praška za pecivo u šampon može poboljšati čistoću kose i ukloniti višak masnoće.

Za ublažavanje žgaravice, pomiješajte 1-2 žličice praška za pecivo u čašu hladne vode i popijte, te za poboljšanje izgleda noktiju, nanesite mješavinu vode i praška za pecivo na kožu oko noktiju radi uklanjanja suhe kože.

Za ublažavanje uboda insekata, napravite pastu od praška za pecivo i vode i nanesite na mjesto uboda. Kombinacija praška za pecivo sa šećerom može efikasno eliminirati mrave iz kućanstva i vrta.

Za revitalizaciju rublja, dodajte prašak za pecivo u pranje rublja kako biste uklonili neugodne mirise i osvježili tekstil i za čišćenje pećnice, napravite pastu od praška za pecivo i vode i ostavite da djeluje na površini pećnice prije brisanja.

Prašak za pecivo također može neutralizirati mirise u hladnjaku – stavite ga u posudu i ostavite da djeluje nekoliko dana, a ovaj svestrani proizvod može biti koristan alat u raznim svakodnevnim situacijama, nudeći jednostavna i učinkovita rješenja za različite probleme u kućanstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *