On je prvi muškarac sa kojim je Ceca bila: Posvetila mu je i pjesmu, a rastanak je bio boIan za oboje - Čitava Srbija ga zna (Foto)

On je prvi muškarac sa kojim je Ceca bila: Posvetila mu je i pjesmu, a rastanak je bio boIan za oboje – Čitava Srbija ga zna (Foto)

Poznato je za Cecu da je bila u braku sa Željkom Ražatovićem, a ljudima je uvijek bio najinteresantniji njen ljubavni život. Poslije Željka Ražnatovića se o njenom ljubavnom životu uvijek pokušavalo nešto saznati.

Mediji su spajali i nekim manjim poznatim imenima, a prije nekog vremena je stupila u vezu sa Bogdanom Srejovićem koji je bio dosta mlađi od nje, ali ipak njihova veza je završila pa je svako krenuo svojim putem.

Malo ko zna da je Ceca prije Željka bila zaljubljena u poznatog fudbalera i u pitanju je Vladan Lukić koji je Cecina ljubav iz 1989. godine. U to vrijeme je zapravo Ceca bila na početku svoje karijere, a ipak je poslije nekog vremena Vlada otišao u vojsku pa je ta veza propala.

Također se i kasnije govorilo kako je Ceca posvetila pjesmu Vladanu, a to je zapravo pjesma Pile. Ceca je također rekla da je poslije posvetila mnogo pjesama svome mužu Željku i da je među napoznatijima “Pustite me da ga vidim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *