Evo ko je djevojka zbog koje je Toni nakon 24 godine braka ostavio voljenu Draganu i dvorac vrijedan milione!

Evo ko je djevojka zbog koje je Toni nakon 24 godine braka ostavio voljenu Draganu i dvorac vrijedan milione!

U braku pjevačice i poduzetnika nije bilo naznaka problema na temelju njihovih postupaka. Naprotiv, uživale su u luksuznom životu, uz ekstravagantna putovanja i izdašne darove koje su s oduševljenjem dijelile svojim pratiteljima. Cijelo to razdoblje Draganini vjerni obožavatelji s oduševljenjem su obožavali njezine zadivljujuće fotografije na luksuznim jahtama u Nici, Monaku i Australiji, potpuno nesvjesni pjevačicine prešućene nesreće, tajne koju ni najmaštovitiji umovi nisu mogli dokučiti.

Prema informacijama iz pouzdanog izvora, doznaje se da su Mirković i Toni već dulje vrijeme udaljeni. Unatoč pjevačevoj želji da poprave obitelj i odnos, dogodio se neočekivani obrat – poduzetnik je utjehu pronašao u zagrljaju druge žene. U teškom razdoblju u Draganinom životu počelo se šuškati o Tonijevoj novoj partnerici.

Dragana je odlučno odbila bilo kakve razgovore na tu temu. Čuvajući veo tajne pune tri godine, njihovu je otuđenost vješto skrivala od znatiželjnih očiju javnosti, gotovo da to nije priznala u bilo kojem svojstvu tijekom javnih istupa. U interesu očuvanja sklada, Toni Bijelić je s djecom bio na Draganinom koncertu, dok njegova sadašnja djevojka živi s njim u stanu koji se nalazi u Njemačkoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *