Ovo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nestao sa Iica zemIje: Žene su bile Iude za njim - evo kako danas izgleda

Ovo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nestao sa Iica zemIje: Žene su bile Iude za njim – evo kako danas izgleda

U dobi od 43 godine Jelena Karleuša je iskusna i duboko strastvena osoba s bogatim životnim iskustvom. Tijekom cijele svoje karijere dosljedno je isticala važnost obitelji, kako vlastitog odrastanja, tako i one koju je gradila uz odanog partnera Duška T.

Njezina teta, Danijela Dmitrović, uvijek je isticala kao značajnu osobu u svojoj obitelji. Opće je poznato da tete gaje duboku naklonost prema djeci, a djeca sa svojim tetama stvaraju jake veze. Veza između Danijele i Jelene dodatno se učvrstila kada je Jelenina majka Divna iznenada otišla, pa je Danijela preuzela Jeleninu ulogu majke, kako je i sama Jelena svojedobno priznala.

Opće je poznato da je Danijela majka sina Marka. Tijekom odrastanja, Divna, koja je imala samo sestru Jelenu, smatrala je Marka svojim bratom. Marko se čak pojavio u jednom od Divninih spotova. Prema medijskim napisima, naučio je iz svojih prošlih iskustava i sada radije izbjegava medijsku pozornost. No, na društvenim mrežama vidljivo je da su žene i dalje opčinjene njime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *