Pomahnitala, skinula se Dragana Mirković poslije 36 godina na estradi: Razvod braka je oslobodio kompleksa, želi novog partnera


Dragana Mirković je veoma popularna pjevačica na estradi trideset godina i nikada joj imidž nije pokvaren preko nekih skandala, dok je ona prava porodična žena. Ono što se moglo primijetiti jeste i da ona rijetko kada dijeli slike u kupaćem k0stimu ili sa njenih odmora na luksuznim destinacijama. Preko društvenih mreža su se do sadda mogle vidjeti razni aspekti njenog života, ali sve to je pažljivo odabrano kako bi se izbjeglo otkrivanje pretjerano ličnih detalja.

Ipak, jednom prilikom se moglo pogledati kako ona zapravo izgleda u k0stimu dok je uživala u društvu delfina tokom odmora, pa sada i sami možete to da pogledate u ovome tekstu i da nam kažete svoje mišljenje.

Kao što možete vidjeti, ovo je bio trenutak kada je ona uživala u društvu delfina tokom odmora, a njen stil je podsjećao na eleganciju iz ranijeg doma, pa je i njen crni kostim na njoj stojao kao da je krojen za nju.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *