Fotografije koje ćete pogledati više puta! Šokantno je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda bez šminke, istina je pred vama - Ceca čupa kosu sa glave

Fotografije koje ćete pogledati više puta! Šokantno je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda bez šminke, istina je pred vama – Ceca čupa kosu sa glave

U ovom prilogu bit će riječi o Bogdani, Cecinoj snahi. Zanimljivo je pomisliti da kada se Veljko ženio, nitko nije mogao pretpostaviti da će imati tri sina u tako kratkom vremenskom razdoblju. Nadalje, njegova predanost i iskrenost prema supruzi doista su nadmašili očekivanja.

Dok su svi iznosili svoje mišljenje o njoj, Ceca se kao svekrva osvrnula na početnu borbu s kojom se suočila pišući na takav način o svojoj djeci, opisujući to kao iskustvo za kosu. No, sada vjeruje da je ljepota u percepciji pojedinca, te da ljudi vide stvari prema svojim željama.

Brojni pojedinci iznijeli su svoje mišljenje o ovoj slici, pri čemu su neki psiholozi primijetili da izgleda neatraktivno bez šminke, dok su drugi pohvalili njenu ljepotu i autentičnost. Bitno je priznati da je napravila određene izmjene na svom izgledu i da nije sasvim prirodna, no čini se da to ne smeta ni njoj ni Veljku. Zanima nas čuti vaše mišljenje o ovom pitanju. Slobodno podijelite svoje mišljenje u odjeljku s komentarima ispod ovog članka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *