Savjeti astrologa: Evo koje horoskopske veze su pogubne za brak

Savjeti astrologa: Evo koje horoskopske veze su pogubne za brak

Svaki pojedinac ulazi na ovaj svijet određenog dana u određenom mjesecu, a ta pojava ima značaj kroz cijelo njegovo postojanje. Mnogi od nas nalaze utjehu u uvjerenju da horoskopi posjeduju vrijedne uvide. Naravno, postoje različite frakcije kada je riječ o entuzijastima horoskopa: oni koji ga svim srcem prihvaćaju, željno gutajući svoje dnevne, tjedne i mjesečne prognoze, i oni koji ga u potpunosti odbacuju, nezainteresirani za primanje takvih smjernica.

U današnjem članku bavimo se zadivljujućom temom – neprocjenjivim smjernicama astrologa u pitanjima braka. Točnije, istražujemo znakove koji se zbog osobina ličnosti i karaktera smatraju nekompatibilnim. U nastavku donosimo opsežan popis ovih znakova, zajedno s detaljnim objašnjenjima zašto su ti brakovi predodređeni za nepovoljan ishod.

Horoskopski znakovi Ovan i Rak, Bik i Ribe, Blizanci i Jarac, Lav i Škorpion, Djevica i Strijelac te Vaga i Vodenjak svi su zajedno upareni. Moramo da kazemo kako su se neki ljudi javili i rekli da pripadaju znakovima i kako im brak funkcioniše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *