Ona je zamijenila Draganu Mirković: Ljubavnica Tonija Bijelića trudna?! (Foto)

Ona je zamijenila Draganu Mirković: Ljubavnica Tonija Bijelića trudna?! (Foto)

U posljednjih nekoliko dana domaći su mediji objavili kako je Dragana Mirković već dulje vrijeme itekako svjesna suprugove veze s drugom osobom. Pouzdan izvor otkrio je da oko nje kruže glasine, no ona ih je namjerno ignorirala.

Šuška se da je Toni Bijelić pronašao novu ljubavnu partnericu, koja je navodno čak 15 godina mlađa od njega. U trajanju od tri godine, Dragana je boravila u dvorcu koji se nalazi u Njemačkoj, iu tom periodu je doživjela odvojenost od zajedničkog života u istom kućanstvu.


Kako prenosi portal Republika, mlada liječnica očekuje dijete. Otkriće Tonijevog skorog očinstva imalo je dubok i bolan utjecaj na Dragana. Dragana, požrtvovana majka, jako se trudila da sve sakrije i svoju djecu zaštiti od potencijalnih skandala, navodi izvor. No, ostala je potpuno šokirana kada je slučajno naišla na vijest o trudnoći Tonijeve partnerice. Taj čin izdaje doveo ju je do epifanije da je morala otkriti istinu i javnosti i svojoj djeci.

Toni je pun ponosa na Instagramu pokazao luksuznu vilu koju je nedavno kupio u Opatiji. Smještena na vrhu slikovitog brežuljka, ova prekrasna nekretnina nudi prekrasan pogled na more i okružena je mirom prirode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *