Ko je 0vaj dječak sa Čolom i Davorinom? Danas je velika zvijezda - nema šanse da ga prepoznate

Ko je 0vaj dječak sa Čolom i Davorinom? Danas je velika zvijezda – nema šanse da ga prepoznate

Dok gledamo kroz objektiv fotoaparata i istražujemo ogromno prostranstvo interneta, drage uspomene iz prošlosti počinju izranjati, dolazeći prema meni prepune značaja i vrijednosti, a nedavno je službena Facebook stranica grupe Van Gogh objavila da uz pjevača Zvonimira Đukića Đuleta nastupaju ugledni sarajevski muzičari Zdravko Čolić i Davorin Popović, svi u dječačkom izdanju.

U ovoj poruci želimo našim dragim obožavateljima reći da je srce jedini vječni čuvar svake vrijedne uspomene, prije nekoliko dana, prisjećajući se s radošću, proveli smo sate ponovo proživljavajući mnoštvo nevjerojatnih trenutaka koji su obogatili naše živote.

Nadahnuti tim iskustvima, odlučili smo stvoriti bezvremenski prolaz, tunel koji će nam omogućiti da podijelimo ova posebna sjećanja, a naša namjera je da izgradimo prostor u kojem se svi možemo okupiti i uživati u toplini tih dragih trenutaka, nadajući se da će donijeti radost svakome od vas. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na ovom putovanju, obećavajući da ćemo iz naših arhiva izvući mnoga izvanredna blaga, glasio je tekst sa službene stranice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *