Čeka ih besparica i ogromni probIemi: Za 4 znaka august će biti najg0ri mjesec u 0voj godini

Čeka ih besparica i ogromni probIemi: Za 4 znaka august će biti najg0ri mjesec u 0voj godini

Sreća bi mogla izostati za neka horoskopska znaka ovog kolovoza. Prema indijskim astrolozima, većina znakova može očekivati ugodan mjesec bez velikih problema. Međutim, četiri znaka će se suočiti s brojnim izazovima, pa će za njih ovaj period nalikovati hodanju „bos po trnju“. Pogledajmo koji su to znakovi i što im predstoji.

Ovan/Bik: Osobe rođene između 14. travnja i 14. svibnja pripadaju horoskopskim znakovima Ovna i Bika, tijekom drugog dijela kolovoza, ove osobe će se suočiti s potrebom za značajnim promjenama.

Bit će važno da izbjegavaju impulzivne odluke i da budu oprezne, a radno okruženje će biti turbulentno, pa astrolozi savjetuju da se suzdrže od sukoba i održavaju emocionalnu stabilnost, također postoji povećan rizik od prometnih nesreća, stoga je preporučljivo izbjegavati vožnju dok su ljuti ili nervozni. Iako imaju stalne prihode, financijska stabilnost im može biti ugrožena zbog visokih troškova.

Bik/Blizanci: Osobe rođene između 15. svibnja i 14. lipnja spadaju u znakove Bika i Blizanaca, početkom drugog dijela kolovoza, ove osobe će se suočiti s velikim stresom.

Pokušaji bijega na putovanja u nadi da će pobjeći od problema neće biti uspješni, a po povratku će ih dočekati nove nevolje, a dugogodišnji protivnici će dodatno otežati situaciju.

Jarac/Vodenjak: Osobe rođene između 15. siječnja i 12. veljače pripadaju znakovima Jarca i Vodenjaka, pri čemu je dominantan Jarac, tijekom kolovoza, predstavnici ovog znaka će se suočiti s pojačanom napetostima koje će testirati njihove živce.

Bit će suočeni s važnim odlukama, ali će frustracija otežati donošenje promišljenih odluka, što može rezultirati impulzivnim postupcima, dok Astrolozi savjetuju da ne delegiraju zadatke i da izbjegavaju lijenost i putovanje u inozemstvo također neće donijeti željeni mir.

Vodenjak/Ribe: Osobe rođene između 13. veljače i 14. ožujka pripadaju znakovima Vodenjaka i Riba, očekivanja od odluka donesenih tijekom drugog dijela kolovoza vjerojatno se neće ostvariti i neprestano naprezanje može uzrokovati poremećaje sna i dodatno pogoršati osjećaj nesigurnosti.

Ove osobe će se osjećati zarobljene u neizvjesnosti, posebno u profesionalnim naporima i službenim putovanjima, na kraju mjeseca, njihovi će troškovi biti visoki, što može predstavljati ozbiljan problem ako ne pronađu način da izdrže bez dodatnih pozajmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *