Aca Lukas primljen u urgenti centar: Folkera zadržavaju u bolnici, evo šta se desilo

Aca Lukas primljen u urgenti centar: Folkera zadržavaju u bolnici, evo šta se desilo

Aca Lukas hitno je primljen u Urgentni centar, a prema ekskluzivnim informacijama do kojih je Kurir došao, poznati pjevač stigao je u bolnicu sa simptomima poput povišene temperature i drugih tegoba zbog kojih je hospitaliziran.

Iako je želio izbjeći bolnicu, Lukas je izgledao vidno oslabljen, prema svjedočenju prisutnih, izvor, koji se nedavno nalazio u Urgentnom centru, vidio je muškarca koji je izgledao izuzetno loše.

Kao i ostali pacijenti, predao je knjižicu i strpljivo čekao svoj red, a unatoč bolesti, ljubazno je odgovarao na pozdrave ljudi oko sebe, dok su ga liječnici odmah smjestili u sobu za preglede radi daljnjih ispitivanja i liječenja.

Zbog zdravstvenih problema, Aca Lukas je otkazao sve nadolazeće nastupe i koncerte, što je potvrdio njegov menadžer i producent Saša Mirković, a tim Ace Lukasa nada se njegovom brzom oporavku u narednim danima.

U ime Aleksandra Vuksanovića i Hype produkcije, obavještavamo vas da će svi predstojeći koncerti Ace Lukasa biti otkazani ili pomjereni zbog njegovog trenutnog zdravstvenog stanja, a svi se nadamo njegovom brzom oporavku i nastavku turneje.

Da ne bi bilo nesigurnosti, važno je napomenuti da je povišena temperatura posljedica jake prehlade, najvjerojatnije uzrokovane naprezanjem zbog više od 30 nastupa u proteklih 60 dana, što je oslabilo njegov imunološki sustav, objasnio je Mirković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *