Danas u luksuznoj vili na Bežaniji, a nekad... Pogledajte kako izgleda oronula kuća u kojoj je nekad živela Aleksandra Prijović , socijala

Danas u luksuznoj vili na Bežaniji, a nekad… Pogledajte kako izgleda oronula kuća u kojoj je nekad živela Aleksandra Prijović , socijala

Zanimljivo je da je na svijet otišla u Somboru, ali su s vremenom njeni roditelji, Nedeljko i Borka, shvatili da je njihova zajednica neodrživa i donijeli tešku odluku o razlazu. Ipak, zbog kćeri Aleksandre, od početka su zadržali čvrst i prijateljski odnos. Sama Aleksandra oduvijek je isticala da nikada nije osjetila posljedice razvoda svojih roditelja, jer je od oboje dobivala podjednaku količinu ljubavi i pažnje. Oduvijek je otvoreno govorila o tome da se preselila u Beli Manastir u Hrvatskoj, gdje su joj živjeli baka i djed.

Jeste li vidjeli njezin život prije nego što je postala milijunašica? U svom skromnom obitavalištu, jednostavnoj nastambi kojoj je nedostajao čak i pravi eksterijer, posjedovala je zastarjeli namještaj, kako je javnost primijetila. No, kako svjedoče završne scene, kuću je pretvorila u prekrasno uređen prostor.

Kako kaže Aleksandra, njezino je odrastanje bilo ispunjeno radošću i teško je shvatiti zašto neki ljudi sreću povezuju isključivo s raskošnim domovima i skupim namještajem. Tijekom djetinjstva živjela je s umirovljenim djedom i bakom, koji su vodili zadovoljan život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *