Napokon objavljeno posIjednje pr0r0čanstvo Baba Vange: Nakon što je izgovorila 0ve riječi, dogodilo se nešto nevjer0vatno (Video)

Napokon objavljeno posIjednje pr0r0čanstvo Baba Vange: Nakon što je izgovorila 0ve riječi, dogodilo se nešto nevjer0vatno (Video)

U svijetu su najpoznatiji pr0r0ci Nostradamus i Baba Vanga, tačnije Vangelia Pandeva koja je dosta situacija znala da će se dogoditi. Ona je tvrdila da je tu m0ć dobila već sa 12 godina, a pored toga što je ona napustila svijet prije više od dvadeset godina ona je navodno dala predviđanja za velike događaje još dugo vremena.

Ona svoje vizije nije zapisivala pa se onda i ne može baš sa sigurnošću reći da je ono što je javnosti poznato to što je ona zapravo predvidjela.

https://www.youtube.com/watch?v=WJwEBYUzxr4&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.zenaportal.info%2F&feature=emb_logo

Zadnje dvije godine svog života je provela u selu Rupite u Bugarskoj, a za to mjesto je tvrdila da je poseban izvor energije koji je pomagao njenoj sposobnosti da ona vidi budućn0st.

Navodno je i rekla da će nauka ostvariti velika otkrića na nematerijalnom polju, a u trenutku kada je napustila sv1jet, tada su navodno stali svi satovi u njenom domu, što je zaista jeziv0 ako je istinito.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *