I u 71. godini života se skinula, ponosno nosi minijaturnu seksi haljinu! Snežana Savić izazvala more komentara – što joj je ovo trebalo, višak kože visi na sve strane..

I u 71. godini života se skinula, ponosno nosi minijaturnu seksi haljinu! Snežana Savić izazvala more komentara – što joj je ovo trebalo, višak kože visi na sve strane..

Začudo, nekoliko pojedinaca krenulo je u sasvim različite karijere, poput Marije Šerifović, koja briljira u ulozi u Zvezdama Granda. Međutim, odvažno je odlučila krenuti na vlastito YouTube putovanje, koje se do sada pokazalo nevjerojatnim uspjehom. Zapanjujuće, prikupila je gotovo 250 000 vjernih pretplatnika na ovoj platformi, učvrstivši svoj status iznimne influencerice. Njezin kanal prikazuje impresivan niz zadivljujućeg i raznolikog sadržaja, a uređivanje njezinih isječaka nadmašuje očekivanja.

U današnjem razgovoru bit će riječi o pjevačicama prethodnih generacija, među kojima je i Snežana Savić, koja se proslavila 1980-ih. Za to vrijeme ne samo da je briljirala za mikrofonom već se proslavila i na televiziji. Trenutačno je zadovoljna svojim okolnostima i oslanja se na svoju prošlu slavu i ušteđevinu da bi je održali. Živi skromno i ističe da joj nije potrebno veliko bogatstvo za ispunjen život.


U to vrijeme bila je nadaleko priznata kao vaša supruga, a njezina je privlačnost osvojila mnoge muškarce. Jedna posebno intrigantna priča uključuje mladog Slobodana Miloševića, koji se jako trudio pridobiti njezinu naklonost, a ona vam je ipak ostala odana. I sada, u 71. godini života, zadržala je izvanredan izgled. Nedavno je dospjela na naslovnice odjenuvši kratku suknju otkrivajući svoja zategnuta bedra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *