Razvod više ne može da se krije: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović – sve je nestalo sinoć, šta ćemo sa djetetom?

Razvod više ne može da se krije: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović – sve je nestalo sinoć, šta ćemo sa djetetom?

Kada su roditelji u pitanju, poznata je po svojoj otvorenosti i transparentnosti, posebno prema majci i ocu, Nedeljku i Borki. Prema njezinim riječima, nikada nije svjedočila negativnim emocijama među njima. Majka joj se nedavno povjerila, uvjeravajući je da više nema potrebe skrivati ​​neke stvari. Otkrila je da se sve promijenilo preko noći, odlaskom oca. Ipak, njezina majka je naglasila da on i dalje jako voli njihovu kćer. Osvrćući se na odluku o razvodu, ispričala je da su oboje razmišljali o pitanju: “Što će biti s našim djetetom?

Konsenzus je postignut, obasipat će je nježnošću! Iskreno kaže da je njezino djetinjstvo bilo ispunjeno neizmjernom radošću, nikad nije osjetila manjak ljubavi ni od majke ni od oca, činjenica koja joj donosi veliko zadovoljstvo. Kao odani roditelji, njihova se sreća prelijevala i zračila na nju, obavijajući je toplinom i obožavanjem. Ne žali se zbog njihovog razvoda, shvaćajući da je to njihov prerogativ ako nisu mogli biti zajedno. Njihov život, njihov izbor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *