Saša, vrijeme je za promjenu: Zorana Tasovac poslije 7 godina pjevaču saopštila odluku

Saša, vrijeme je za promjenu: Zorana Tasovac poslije 7 godina pjevaču saopštila odluku

Saša Kovačević i Zoran Tasovac su se 2018. prvi put pojavili u javnosti kao duo. Od tada vjerni pratitelji Saše Kovačevića odaju priznanje njegovoj nepokolebljivoj družici, koja i dalje odlučno čuva svoj osobni život od nametljivih pogleda.

Tijekom određenih događanja Saša i Zorana javno se pojavljuju, au svakoj prilici Zoranina očaravajuća prisutnost ne prestaje osvajati publiku. Svojom besprijekornom ljepotom i zadivljujućim tamnim pramenovima bez muke privlači poglede svih onih koji je ugledaju. Svima je vidljivo da posjeduje neku privlačnost i šarm koji je pjevačicu opčinio. No, nakon blažene 7-godišnje ljubavi, Zorana je odlučila krenuti novim putem.

Zorana, djevojka Saše Kovačevića, nedavno je otkrila nevjerojatan makeover koji ponosno pokazuje na pjevačevim posljednjim fotografijama na Instagramu. Uz potpuni prelazak s prijašnje duge smeđe kose na mnoštvo plavih pramenova, Zorana sada ima novi izgled koji oduzima dah. Ova značajna transformacija potaknula je nagađanja u javnosti o mogućnosti pjevačeve skore prosidbe obožavane šest godina mlađe partnerice, prenose razni mediji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *