Rodila mu dijete, pa odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani - Amidžićeva žena sve objavila

Rodila mu dijete, pa odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani – Amidžićeva žena sve objavila

Nakon odluke Ognjena Amidžića da prekine svoju ljubavnu vezu s manekenkom Danijelom Dimitrovskom, kružile su glasine o potencijalnom uključivanju treće supruge u njegov život, dodajući tako još jedan sloj na njegov osobni put. Vrijedi istaknuti da Ognjen i Danijela imaju sina Matiju.

Otkako je uvedena Perunova zamjena, čini se da je sadašnja supruga Ognjena Amidžića doživjela promjenu u načinu razmišljanja o raznim aspektima svog života, uključujući buduće životne uvjete za njihovu četveročlanu obitelj. Nedavno je na društvenim mrežama podijelila sliku snimljenu u dizalu, popraćenu bezbrižnim natpisom. Temeljna poruka bila je jasna: preporučljivo je izbjegavati obavljanje više zadataka istovremeno žonglirajući s obavezama za brigu o djeci dok ste u pokretu, jer to može rezultirati neurednim izgledom i unutarnjom kontemplacijom. Unatoč neizvjesnim okolnostima, svojim je pratiteljima čestitala blagdane.

Neočekivana selidba para potaknula je intrige, potaknuvši brojna nagađanja. Neki tvrde da su Minine hormonske fluktuacije i čežnja za novim početkom odigrali ulogu u njihovoj odluci, dok drugi tvrde da je njezina želja da stvori nešto zajedno sa svojim suprugom, usklađeno s njezinim posebnim stavovima i ambicijama za njihovo dijete, pokretačka snaga njezine želje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *