Topalko dobio ponudu od Olivere Balašević koju nije mogao da odbije: Nije joj bilo važno što je sa ženom, pozvala ga je telefonom

Topalko dobio ponudu od Olivere Balašević koju nije mogao da odbije: Nije joj bilo važno što je sa ženom, pozvala ga je telefonom

Mora se priznati da je Đole imao posebno mjesto u srcima ljudi, a sada je Topalko nastojao to nasljeđe odati počasti tako što ga je upoznao i primio u svoj dom uz njegovu suprugu. Jednog dana, dok je šetao sa suprugom, Topalko je dobio iznenađujući poziv od Olivera, age. U početku je vjerovao da je riječ o šali, no kad ga je Oliver pozvao u stan po savjet i upute kod Đoleta, bio je presretan. Bez oklijevanja je istog dana otišao u njihov stan, ali je otkrio da Đole nije tu.

Na upit gdje je Đole, Oliver mu je iskreno rekao da je otišao kupiti sokove. Ubrzo nakon toga, Đole se vratio s vrećicama u ruci, izražavajući nedoumicu koji mu je sok draži nakon što je probao nekoliko opcija. Tada su mu ponudili ponudu koju je Topalko, priznaje, bez oklijevanja odbio iako vjeruje da bi je bilo tko teško odbio. Evo suštine situacije:

Sin bračnog para preuzeo je kontrolu nad organizacijom MMA boraca u Novom Sadu poznatom kao “Spens megdan”, a od njega su tražili da prije početka manifestacije akapela izvede himnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *