Kakav dasa, koliko godina ima? 0vaj muškarac je otac Barbare Bobak, žene u nevjerici zbog izgleda (Foto)

Kakav dasa, koliko godina ima? 0vaj muškarac je otac Barbare Bobak, žene u nevjerici zbog izgleda (Foto)

Iako je isprva bio skeptičan u vezi s karijerom svoje kćeri kao pjevačice, njen otac je s vremenom potpuno prihvatio i podržao njezine ambicije, a Barbara Bobak često ističe da je otac stalna podrška na njezinim nastupima, pružajući joj osjećaj sigurnosti i stabilnosti.

Na nedavnom televizijskom gostovanju, otvoreno je priznao da je u početku sumnjao u budućnost njezine pjevačke karijere, iako je samouvjereno stajao pred kamerama, a evo i kako on izgleda:

“Stalno radim iza scene, brinući se o svim detaljima koji često prolaze nezapaženo. Bio je to poseban trenutak kad je odlučila krenuti u glazbenu karijeru. Roditelji imaju svoje želje, a djeca svoje. Međutim, trenutak kad sam vidio koliko je strastvena i sretna dok pjeva, duboko me dirnuo”, rekao je za K1 televiziju.

Barbarin otac ističe da mu je veliko zadovoljstvo što je njegova kći pronašla ispunjenje u karijeri koja je njezina prava strast, te on dodaje da mu je najvažniji prioritet sreća njegove djece, naglašavajući da materijalno bogatstvo ne garantira sreću dok je od malih nogu govorio svojoj djeci da je vrlo bitno biti sretan i ispunjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *