Seka Veljku postavila uslove: 0vo je jedini način da sačuvaju brak – puca po šavovima

Seka Veljku postavila uslove: 0vo je jedini način da sačuvaju brak – puca po šavovima

Zajednica Seke Aleksić i Veljka Piljikića već duže vrijeme izaziva interes javnosti, a par je odlučio smanjiti svoje javne nastupe, što je zapanilo Sekine obožavatelje koji su primijetili njihovu odluku da se povuku iz medijskog fokusa i zadrže svoj privatni život za sebe.

Pojavile su se spekulacije o stanju u braku zbog njenih čestih solo putovanja na nastupe, međutim, treba istaknuti da su Seka i Veljko postigli dogovor prema kojem Veljko preuzima odgovornost za brigu o djeci dok Seka nastavlja svoju karijeru i ovaj aranžman osigurava da njihove sinove ne čuvaju dadilje.

Prema informacijama koje prenosi “Paparaco”, nedavno se dogodio incident kada je Veljko izrazio želju da se vrati u ulogu Sekinog menadžera i prati je na putovanjima ali Seka nije pristala na taj prijedlog, objašnjavajući da smatra kako se djeca osjećaju sigurnije pod očevom brigom dok ona radi, nego u prisustvu nepoznatih osoba.

Iako se Veljko složio s ovim dogovorom, on se također nada trenucima privatnosti sa suprugom, njemu je Seka obećala vikend samo za njih dvoje. Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića ostaje stabilan, a njihova međusobna posvećenost dodatno će ojačati njihov zajednički rad u odgoju djece i jačanju njihove veze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *