Dadilja dece Đokovića živa vatra: Više se sređuje, kažu da Jeleni svuda ukrade pažnju, a 0vo joj strogo zabranjeno

Dadilja dece Đokovića živa vatra: Više se sređuje, kažu da Jeleni svuda ukrade pažnju, a 0vo joj strogo zabranjeno

Nikakav drugi tenisač se ne može mjeriti s nadmoćnošću Novaka Đokovića na terenu, što je još jednom dokazao svojim trijumfom na Olimpijadi, a dok je on uživao u svojoj pobjedi, na tribinama su ga podržavali voljeni članovi njegove porodice, uključujući suprugu Jelenu i djecu.

Također, često im se pridružuje dadilja čiji besprijekoran osjećaj za stil i zapanjujuća prisutnost ne prestaju privlačiti pažnju. Jelenin blistavi osmijeh, koji je njen zaštitni znak, ostavlja snažan utisak na sve.

Što se tiče obrazovanja njihove djece, ono je na prvom mjestu za Novaka i Jelenu i  ssvoje slobodno vrijeme posvećuju djeci i aktivno sudjeluju u njihovim životima kad god je to moguće, te kada nisu u mogućnosti biti s djecom, marljivo traže odgovarajuću dadilju.

Njihova očekivanja su jasno definirana, s naglaskom na pronalaženje nekoga tko ispunjava njihove visoke standarde i provedene su sveobuhvatne evaluacije životopisa kandidata, uključujući provjeru preporuka, jezičnih vještina i obrazovnih potvrda, što su sve bitni kriteriji.

Kandidati moraju imati osnovno znanje jezika kako bi bili uzeti u obzir za ovu poziciju i nakon što je izabrana, dadilja je obavezna potpisati sveobuhvatan ugovor o povjerljivosti koji naglašava zaštitu privatnosti poznatog para,  evo kako njihova dadilja izgleda:

Upute za dadilje jasno navode da im je zabranjeno dijeliti bilo kakve detalje o svom životu, uključujući informacije o Novaku i ostatku obitelji, te dok obitelj Đoković putuje, dadilja se besprijekorno prilagođava njihovom užurbanom rasporedu. Njegov besprijekoran modni odabir dok je u društvu Đokovićevih sve više privlači pažnju.

Kako Jelenu često prate u javnosti, neizbježno je da se te dvije žene uspoređuju i neki svjetski mediji su otišli toliko daleko da sugeriraju da dadiljin modni osjećaj nadmašuje Jelenu, koja se odlučila za ležerniji i privlačniji izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *