Jabučni ocat uklanja bradavice za 24 sata: Samo napravite 0vo

Jabučni ocat uklanja bradavice za 24 sata: Samo napravite 0vo

U ovoj raspravi istražit ćemo prirodne metode za uklanjanje bradavica. Fokusirat ćemo se na osnovne uzroke ovih neugodnih izraslina, kao i na različite vrste koje postoje, također, razmotrit ćemo kako određeni vitamini mogu pomoći u borbi protiv bradavica.

Bradavice nastaju u gornjem sloju kože koji sadrži kolagen i žile i često se pojavljuju kod osoba koje pate od inzulinske rezistencije i dijabetesa. Uzrok bradavica je human papilloma virus (HPV) koji ulazi u kožu kroz male posjekotine ili ogrebotine, uzrokujući prekomjerni rast stanica i stvaranje bradavica, a pogledajte sada kako ih možete ukloniti sami:

Bradavice se razlikuju po veličini i izgledu, ovisno o njihovom položaju i vrsti, a neke od glavnih vrsta bradavica uključuju:

Obične bradavice (Verruca vulgaris): Najčešće se nalaze na rukama, ali mogu se pojaviti i na drugim dijelovima tijela, obično su male, grube i imaju sivkasto-smeđu boju.

Plantarne bradavice: Javljaju se na tabanima i mogu biti bolne zbog pritiska pri hodanju i često imaju crne točkice koje su zapravo male krvne žile.

Ravne bradavice (Verruca plana): Manje su i glatkije od običnih bradavica, često se pojavljuju u velikom broju, obično na licu, vratu, rukama ili nogama.

Filiformne bradavice: Najčešće se javljaju na licu, posebno oko usana, nosa ili očiju, imaju duguljast i tanak oblik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *