Dara Bubamara mu školu plaća 5.000 €, a sin Kosta za mamu pravi pare - evo Koliko joj je novca isplatio na karticu

Dara Bubamara mu školu plaća 5.000 €, a sin Kosta za mamu pravi pare – evo Koliko joj je novca isplatio na karticu

Pjevačica Dara Bubamara je 2009. godine postala majka sina Kostu, kojeg je dobila sa bivšim suprugom Milanom Kesićem, a nedavno je na Instagram profilu njenog sina objavljen video koji je izazvao zabrinutost kod mnogih.

Naime, u videu se vidi 15-godišnji Kosta kako priča o iskustvu vožnje automobila uz zvuk muzike u pozadini, dok je Dara Bubamara objasnila da auto nije vozio njen sin, već njen prijatelj Kosta, koji je odrasla osoba sa važećom vozačkom dozvolom.

Pjevačica je iznenadila javnost kad je, na pitanje o džeparcu svom sinu, otkrila da 13-godišnji Kosta sam zarađuje novac. Naime, Kosta je pjevačici poslao poruku u kojoj je obavijestio da je zarađivao 390 dolara putem igara, te je želio da taj iznos prebaci na njen račun, na što je Dara srdačno reagirala.

Dara Bubamara je ranije pomenula da je sina upisala u školu engleskog jezika i izrazila je ogromnu radost zbog njegovog obrazovanja, iako je žalila što Kosta ne pokazuje u potpunosti svoj potencijal.

Svake godine Dara ulaže 5000 eura u školovanje svog sina, koji je upisan u najprestižniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, a Škola se može pohvaliti raznim sportskim terenima, kao i savremenim učionicama i vrhunskom kuhinjom. Također, škola pruža sveobuhvatan paket usluga uključujući cjelodnevnu nastavu od 8 do 16 sati, kao i obroke kao što su doručak, voćni međuobrok, ručak i slatki međuobrok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *