Tri razloga za probIem kojeg se mnogi stide, a ne bi trebaIi: O 0vom simptomu niko ne priča - doktorica progovorila o čemu je riječ

Tri razloga za probIem kojeg se mnogi stide, a ne bi trebaIi: O 0vom simptomu niko ne priča – doktorica progovorila o čemu je riječ

Kada pomenemo svrab zadnjice, svima se to desilo bar jednom u životu, ali kako kaže  dr Kristal Blančard ljude je4 sramota da pričaju o tome, ljude je sramota da traže pomoć zbog toga, a nisu svijesni da se to može javljati čak iz tri razloga.

Prvobitno žemo najesvi najčešći razlog, a to je prisustvo parazita koje se mora riješiti ili problem sa zatvorom, nepravilno obavljanje higijene i slično. Drugi razlog je nedostatak vitamina A koji se mora nadoknaditi organizmu a možete to provjeriti pomožu nalaza.

Pod rednim brojem tri smo ostali mogućnost zbog koje se javlja svrab zadnjice je nedostatak  želudčane kiseline, što možete da provjerite također kod vašeg ljekara. Sve što vam vaše tijelo porulčuje kroz bilo koje signale provjerite kod ljekara, jer nije sve tako bezopasno. Kada je zdravlje u pitanju, sram0ta ne postoji, rekla je ona, pa je dodala da je nažalost naše društvo takvo da ih je sram0ta normalnih stvari, a da se ne stide i rade javno puno gore stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *