Topalkova supruga više ne liči na sebe: Zbog estetskih intervencija postala je kćerkina kopija

Topalkova supruga više ne liči na sebe: Zbog estetskih intervencija postala je kćerkina kopija

Supruga Milana Topalovića Topalka, Vesna, nedavno je privukla veliku pažnju svojim mladenačkim izgledom koji djeluje kao da je za 20 godina mlađi, a Milan Topalović Topalko, koji je stekao popularnost nastupajući u Zvezdama Granda, i njegova kćerka Helena, koja je poznata po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, već su poznata lica u javnosti.

Međutim, Vesna je dugo izbjegavala medijsku pažnju i tokom vremena, Vesna je prošla kroz značajne promjene kako se to može lako primijetiti u sadašnje vrijeme. Dok je tokom Topalkove karijere javnost doživljavala Vesnu kao skromnu i ugodnu osobu, njen izgled se značajno transformirao jer najnovije fotografije otkrivaju da se Vesna podvrgnula estetskim zahvatima koji su poboljšali njene već prirodno lijepe crte lica.

Trenutni izgled Vesne s zategnutim licem, punijim usnama i podignutim jagodicama stvara dojam da sada liči na svoju kćerku, zbog čega mnogi misle da izgledaju kao sestre, dok uspoređujući stare i nove fotografije, čini se da je Vesna uspjela vratiti sat unazad za gotovo dva desetljeća.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *