Istina o Draganinom trećem djetetu za kojim je cijeli život patiIa: Niko nije znao s kakvom tug0m se bori – na kraju digla ruku od svega?

Istina o Draganinom trećem djetetu za kojim je cijeli život patiIa: Niko nije znao s kakvom tug0m se bori – na kraju digla ruku od svega?

Dragana Mirković, poznata folk diva, podijelila je duboku osobnu ispovijest tijekom blagdanskog razdoblja i nakon nastupa na Kopaoniku i obiteljskih proslava Božića u rodnom Kasidolu, Dragana je otvoreno govorila o svojoj životnoj patnji.

Dragana je priznala da je uvijek osjećala duboku tugu zbog nemogućnosti da po treći put postane majka. „Sve sam u životu postigla, osim trećeg djeteta i precijenila sam svoje mogućnosti i u tom smislu sam malo zakasnila.

Ljudi često primjećuju: ‘Izgledaš mnogo mlađe; teško je povjerovati da si u tim godinama.’ Zbog toga sam izgubila pojam o vremenu, a kad sam u četrdesetoj odlučila roditi još jedno dijete, biološki sat mi je pokazao da, nažalost, ne mogu začeti treće dijete,” izjavila je Dragana Mirković.

Iako je proživljavala značajne poteškoće zbog ovog neostvarenog sna, Dragana sada pronalazi utjehu u svojoj divnoj djeci i raduje se budućim unucima, vjerujući da će oni nadoknaditi sve što je proživjela. Također je istaknula važnost uživanja u životu u mladosti, napominjući da brak mladih može dovesti do nedostatka iskustava koja su potrebna za stabilan život.

Dragana je svoju priču podijelila u nadi da će njezina iskustva služiti kao pouka drugima, te kao podsjetnik da je život pun izazova, ali i radosti koje dolaze s vremenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *