Imao je 405 kiIograma i rekli su da mu nije puno života ostalo: Onda je doživio veliku trasnf0rmaciju, ne biste ga prepoznali

Imao je 405 kiIograma i rekli su da mu nije puno života ostalo: Onda je doživio veliku trasnf0rmaciju, ne biste ga prepoznali

Danas ćemo pisati o Džulijusu Džej Ti Klarku koji je inače iz Oklahome, a koji je bio u živ0tu samo zbog svoje djevojke Džesike. “Uvijek sam morao da oko sebe imam dovoljno hrane i hrana mi je najvažnija stvar na svijetu, ne postoji mi ništa drugo važnije”, objasnio je on u jednoj epizodi.

“Sve što u sebi sadrži šećer je moja slabost”, rekao je Džulijus. Sa 13 godina je već krenuo da se dosta g0ji, a od tada je bio samo veći i sa 22 godine je imao više od 300 kil0grama, pa su mu rekli otvoreno doktori da neće d0živjeti tridesetu. Sa 25 godina je živio od socijalne pomoći i imao je 405 kil0grama. On je uspio izgubiti čak 180 kil0grama, a poslije toga je izgledao ovako:

Kada je bio u emisiji “Moj život s 300 kg” i sam je bio svjestan u kakvom se položaju nalazi, a on je odmah postavljen na str0gu dijetu i vremenom je postao jako agress1van i neprijatan, zbog čega je nažal0st njegov 0dnos sa djevojkom propao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *