Sara je Titova praunuka, evo kako izgleda: Roditelji joj poznati, a promijenila je prezime jer nije mogla jedno da podnese

Sara je Titova praunuka, evo kako izgleda: Roditelji joj poznati, a promijenila je prezime jer nije mogla jedno da podnese

Sara Has, ćerka reditelja Saše Broza i praunuka Josipa Broza Tita, nedavno je proslavila svoj 29. rođendan, a Sara se bavi scenografijom i često surađuje sa svojom majkom. Njihov najnoviji zajednički projekt je drama “Susret u prodavnici proizvoda za odrasle”, koja je ove godine imala svoju premijeru.

Prema informacijama sa insider.hr, Sarin otac je poznati glumac Ranko Zidarić, poznat po ulozi u popularnoj TV seriji “Naša mala klinika”, a Sara je odlučila da promeni svoje prezime i usvoji prezime svoje pokojne prabake Herte Haas, koja je bila treća supruga Josipa Broza Tita.

„Ne koristim prezime svoje prabake iz poštovanja prema njoj, već zbog poštovanja prema dvoje članova porodice. Znam da su veoma srećni što neko još uvek nosi prezime Haas. Za mene to nije velika promena, jer su me svi oduvek znali kao Saru, a Uostalom, nije teško saznati ko sam“, izjavila je Sara pre nekoliko godina za Jutarnji list.

„Pre dve godine je izrazila želju da se oslobodi tereta mog i Rankovog prezimena i odlučila je da preuzme prezime bake Haas. Ranko i ja smo znali šta znači nositi teret poznatog prezimena. Podržali smo je jer smo smatrali da je to prirodno i smisleno za nju“, rekao je Saša Broz za Večernji list, dok je glumac Krešimir Zidarić dodao da je njihova podrška bila iskrena.

Sara je takođe radila kao scenograf u Zagrebačkom kazalištu lutaka i kreirala scenografiju za predstavu „Tajni dnevnik Adriana Morea“. Poznata je i kao talentovana slikarka čija su platna bila izuzetno impresivna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *