0vako Tanja Savić izgleda u kupaćem kostimu: Svi u š0ku gledaju d0nji dio (FOTO)

0vako Tanja Savić izgleda u kupaćem kostimu: Svi u š0ku gledaju d0nji dio (FOTO)

Uprkos 11 godina razlike u godinama, pjevačica je već nekoliko mjeseci u vezi s pilotom Muhamedom Bešićem, a iz njenog ponašanja jasno je koliko je sretna, a tokom ljetnih mjeseci, uživa u trenutku s najmilijima i sinovima.

Nedavno je ponosno pokazala svoju zavidnu figuru u kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu ljepotu, dok je ove godine, pjevačica izabrala moderan ljubičasti bikini koji je vrlo trendi. Ovaj stil bikinija, s dubokim donjim dijelom, posebno je preporučljiv ženama koje žele naglasiti svoje 0bline i podići samopouzdanje, čak i ako imaju nekoliko kil0grama viška.

Nakon proslave svog jubilarnog rođendana, Tanja je otkrila da planira vjenčanje i rekla da želi proslaviti svoj 40. rođendan na grandiozan način prije nego što se vjenča, te ako sve bude kako treba, planira vjenčanje kao raskošan događaj.

I sama je spomenula da je prošla kroz mnoge poteškoće, ponekad posrtala, pa čak i doživjela trenutke potpunog neuspjeha, te da život može donijeti sve vrste izazova.

Ono što se nalazilo pred njom nije bila samo prepreka, već ogroman kamen, te je morala skupiti svu svoju snagu da pomakne taj kamen, i to čini i danas, te da je najvažnija borba s kojom se osoba suočava je ona unutar sebe same.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *