“Slikaš mi ga*će? Pali, bre..” Teodora Džehverović prekinula nastup, oduzela telefon momku iz publike, pa uradila 0vo: Au Džehvice (Video)

“Slikaš mi ga*će? Pali, bre..” Teodora Džehverović prekinula nastup, oduzela telefon momku iz publike, pa uradila 0vo: Au Džehvice (Video)

Moramo da kažemo kako je Teodora jedna od popularnijih mladih pjevačica koja je postigla veliki uspjeh. Ona nikada nije poricala da je njoj rijaliti program zadruga bio od velikog značaja jer je poslije njega tek napravila skok u karijeri. Nikada se više ne bi vratila unutra osim kao pjevačica ili gost. Njena majka je uspolenica i ide obilazi imanje, pokazala se kao jako dobra žena.

Teodora ima jako puno nastupa,a sad se na jednom od njih desila čudna situacija. Ona je uvijek pristupačna svojim fanovima, slika se s njima pozdravlja kako vidimo da komentarišu na njenim fan stranicama, a sada je bila malo neprijatna, uzela je telefon momku iz publike koji je pokušao da joj navodno kako je sama rekla snimi ga’ćice. Rekla mu je “šta nikada nisi vidio gać’ce?” i kako vidimo na video snimku ispod ona je to izbrisala, dobila je aplauz podrške, naravno sve žene su je podržale jer je to jako ružno, ali i muškarci koji su bili na nastupu i koji su normalni:

 

@matteojurina #fy #teodoradzehverovic #NIKAD ♬ original sound – Matteo Jurina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *