Izašle jezive slike! U ovom stanu je živjela Danka Ilić: Bila je u drugom planu na rođendanu, a svi pogledi su bili usmjereni na njega - da li su je uopšte voljeli i željeli?

Izašle jezive slike! U ovom stanu je živjela Danka Ilić: Bila je u drugom planu na rođendanu, a svi pogledi su bili usmjereni na njega – da li su je uopšte voljeli i željeli?

Valja napomenuti da je malena Danka nestala 26. ožujka, točnije, i od tada joj se gubi svaki trag. Diljem Balkana bila je njegovana, a ljudi su odjekivali njezinim strahom i bolom. Njezini roditelji imaju starijeg sina, a nedavno se i majka Ivana razvela. Sada su se pojavile uznemirujuće slike koje ostavljaju ljude u nevjerici; ne mogu shvatiti kako je ova mlada djevojka bila prisutna na proslavi bratovog rođendana, zadržavajući se u pozadini, a nikada je nisu stavili uz brata za fotografije koje bi ih spajale kao braću i sestre.

Naime, dokumentira se svaki aspekt kuće u kojoj je mlada djevojka boravila s roditeljima, a evidentno je da je slavlju prisustvovalo oko 15 osoba. Ovaj događaj zbio se u “čačanskim soliterima”, gdje su živjeli, a otkrivamo da je taj stan služio i kao rezidencija njenog oca u djetinjstvu. Što mislite o ovom pitanju? Neki tvrde da je priča o Danki prenapuhana, tvrdeći da nije bila zanemarena niti zlostavljana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *