Majku petero djece tuka0 do sm'rti, pa satima ovo radio od njenog tijela! Slučaj koji je užasnuo Srbiju: Bojan imao bizarnu odbranu - pustili ga da se brani sa slobode?

Majku petero djece tuka0 do sm’rti, pa satima ovo radio od njenog tijela! Slučaj koji je užasnuo Srbiju: Bojan imao bizarnu odbranu – pustili ga da se brani sa slobode?

Potrebno je navesti da su se svi događaji dogodili prije više od godinu dana. Prvi put je uhićen nakon što je pronađeno tijelo žene, jer su mnogi sugerirali da je navodno bio njezin ljubavnik. Žena, koja je bila udana i imala petero djece, bila je u središtu situacije. Kad je priveden, tvrdio je da su bili zaljubljeni, tvrdeći da je suprug sigurno osjećao ljubomoru. Nakon toga je pušten da se brani, dok je suprug priveden. Međutim, sada dobivamo nove informacije.

Viši sud u Jagodini osudio je Bojana Manojlovića (46) na 13 godina zatvora zbog namjernog ubojstva partnerice Andree Kocić (35), koja je bila majka petero djece. Ovaj tragični događaj dogodio se prošlog ožujka. U osebujnoj obrani tvrdio je da se ne sjeća ubojstva, tvrdeći da nikada ne bi počinio takvo djelo. Sugerirao je da ga je nešto moralo uznemiriti, navodeći navodnu prazninu u sjećanju kao razlog neuspjeha da odmah prizna, jer nije bio svjestan da je počinio zločin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *