Dragana Mirković saopštila šok odluku: Ipak ne dolazi do prekida, i dalje je zaljubljena kao prvog dana!

Dragana Mirković saopštila šok odluku: Ipak ne dolazi do prekida, i dalje je zaljubljena kao prvog dana!

Tijekom svečanog otvaranja Sava centra, poznata regionalna glazbena ikona Dragana Mirković osvojila je publiku u elegantnom crnom kombinezonu. Međutim, ono što mnogi možda ne shvaćaju je da je ovo mjesto prepuno uspomena koje su duboko oblikovale njezinu karijeru. Dragana je istaknula značaj Sava centra, jer je u njemu 1984. godine snimila svoj prvi album i izborila glavnu nagradu na Međunarodnom sajmu glazbe “MESAM”. Ova ključna iskustva ne samo da su pokrenula njezinu uspješnu karijeru, već su postala i dragi trenuci u njezinu životu.

Pjevačica je istaknula značaj koncerata koje je održala 1995. godine, ocijenivši ih posebno značajnima jer predstavljaju ispunjenje njezinih snova. Osvrnula se i na humanitarni koncert iz 2010. godine, opisavši ga kao duboko dirljiv događaj koji joj je zauvijek ostao u sjećanju.

Moja veza sa Sava centrom počela je 1984. godine, iste godine kada sam snimila svoj prvi album, koji je označio početak moje karijere. Na Međunarodnom glazbenom sajmu, koji se naziva “MESAM”, postigao sam izvanrednu prekretnicu osvojivši glavnu nagradu, iskustvo koje je za mene bilo doista izvanredno. Nakon toga, 1995. godine, održao sam koncerte koji su bili duboko značajni; utjelovile su sve ono o čemu sam oduvijek sanjao, posebno u tom trenutku, jer su bile, na neki način, “sazdane od štapa i konca”. Potom sam 2010. godine sudjelovao na humanitarnom koncertu, čime sam svojoj zbirci iskustava u Sava centru dodao još jednu dragu uspomenu.

“Moja energija je vječna. Potaknut svojom naklonošću prema ljudima, glazbi i svojoj publici, obično sam optimistična i radosna osoba, što mi je omogućilo da zadržim istu energiju koju sam imao na početku tijekom svih godina. To može Ostvariti samo ljubavlju. Iako ne održavam koncerte samo da bih pričala o pločama, moja duboka strast prema publici i dalje postoji i izrazit ću je na duboko emotivan način”, rekla je Dragana Mirković u razgovoru za Kurir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *