Samo stavite 3 novčića na 0vo mjesto u kući i novac će početi da pristiže sa svih strana: Stručnjaci govore da je 0vo jedini trik koji uvijek uspijeva

Samo stavite 3 novčića na 0vo mjesto u kući i novac će početi da pristiže sa svih strana: Stručnjaci govore da je 0vo jedini trik koji uvijek uspijeva

Postoji mnogo metoda i trikova koji obećavaju da će vam pomoći da privučete novac, ali zapravo nikada ne možete biti potpuno sigurni koji od njih djeluju dok ih sami ne isprobate.

Ako se nadate da će vam se posrećiti sa povišicom na poslu ili povećanjem sredstava na bankovnom računu, možda biste trebali isprobati jedan jednostavan trik koji mnogi preporučuju, a prva i najvažnija stvar jeste da vaš dom bude uredan.

Južna i sjeverna strana kuće posebno trebaju biti slobodne od nered, a red i čistoća u prostoru u kojem živite igraju ključnu ulogu u privlačenju pozitivne energije koja može donijeti financijsku dobrobit.

Pored održavanja urednosti prostora, važno je da novac koji imate držite na jednom mjestu, dok može to biti poseban kutak u vašem domu, sef ili jednostavno poseban novčanik i na ovaj način, energija novca se koncentrira i može lakše privući još više bogatstva.

Jedan od popularnih trikova za privlačenje novca uključuje korištenje novčića, a uzmite tri novčića i stavite ih u posudu i ovu posudu možete smjestiti bilo gdje u kući, ali najbolje je da bude na vidljivom i važnom mjestu za vas, poput radnog stola, police u dnevnom boravku ili kuhinjskog stola.

Stručnjaci za energiju i feng shui naglašavaju da smo svi rođeni s potencijalom za bogatstvo i obilje dok kažu da se tajna bogatstva krije u našem načinu razmišljanja i percepciji svijeta oko nas. 

Osim fizičkih trikova, važno je raditi i na svom mentalnom sklopu jer pozitivne afirmacije i vizualizacije mogu biti od velike pomoći, te odvojite svakodnevno nekoliko minuta da se fokusirate na svoje financijske ciljeve i zamislite sebe kako živite život koji želite.

Dakle, iako možda zvuči jednostavno, održavanje vašeg doma čistim i urednim, koncentracija novca na jednom mjestu, korištenje simbola poput novčića i rad na pozitivnom mentalnom sklopu mogu igrati značajnu ulogu u privlačenju financijskog obilja i naravno, nije dovoljno samo sjediti i čekati da novac dođe nego trebate biti proaktivni i raditi na svojim ciljevima, bilo da se radi o traženju novog posla, ulaganjima ili učenju novih vještina koje vam mogu pomoći da povećate svoj prihod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *