Ovo su djeca Bore Čorbe koje je godinama krio od javnosti: Sin živi na planini i uzgaja žalfiju, evo gdje je rokerova kćerka

Ovo su djeca Bore Čorbe koje je godinama krio od javnosti: Sin živi na planini i uzgaja žalfiju, evo gdje je rokerova kćerka

Preminuo je Borisav Đorđević, pjevač benda Riblja Čorba, koji je ostavio svoje obožavatelje u dubokoj tuzi. Uz suprugu je imao i djecu, što mnogi nisu svjesni. Danas dijelimo više detalja o tome.Nedavno je Bora Đorđević, kultni frontmen kultne Riblje čorbe, hospitaliziran zbog teške upale pluća. Ova vijest izazvala je uznemirenost njegovih brojnih obožavatelja, a Bane Obradović, menadžer grupe, izjavio je da će više informacija dati u naredna 24 sata.

Utvrđeno je da je Borino stanje teško; usprkos tome, on je pod skrbi medicinskih stručnjaka, a njegova obitelj je upoznata s okolnostima. Bora Đorđević, koji će ovog studenog proslaviti 71. rođendan, trenutno je u sretnom braku s Dubravkom Milaković.Prije ove veze bio je u braku s Draganom Đorđević, s kojom ima sina Borisa. Njihovo domaćinstvo činila je i Draganina kćer Tamara. Iako je Bora svoj privatni život vješto čuvao daleko od očiju javnosti, poznato je da se Tamara posvetila studiju i trenutno je profesorica. Štoviše, prije nekoliko godina Tamara je Boru podarila s prvim unukom, što ga je neizmjerno razveselilo.

 


Boris, Borin sin, odlučio je pobjeći od vreve gradskog života nastanivši svoj dom na obroncima Suvobora, gdje uzgaja ljekovito bilje poput kadulje. Bora često putuje kako bi vidjela svog sina, uživajući u miru i ljepoti pejzaža koji nude osvježavajući odmor od buke urbanog života. Njihova snažna veza očituje se u načinu na koji se Boris obraća svom ocu, obraćajući mu se nježnim izrazima poput “chala” i “brate”.

Bora je ponosan što je održao čvrstu vezu unatoč brojnim promjenama koje je život donio. U iskrenom intervjuu, priznao je svoje žaljenje kada se suočio s pitanjima o neispunjenim težnjama. Prvo je podijelio svoje razočaranje što nema više djece, iako se osjeća zadovoljan svojim životom i karijerom. Ovaj iskreni odgovor prikazuje osjetljiviji aspekt kultnog glazbenika, prepoznatog ne samo zbog njegove prkosne prirode, već i zbog njegove duboke ljubavi prema obitelji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *