U kucu sam unijela 1 predmet, sreća je konačno zakucala na moja vrata: Ovo privlači zdravlje, uspjeh, blagostanje

U kucu sam unijela 1 predmet, sreća je konačno zakucala na moja vrata: Ovo privlači zdravlje, uspjeh, blagostanje

  • Feng shui je drevna kineska praksa koja se fokusira na protok energije u određenom prostoru, a stekla je brojne sljedbenike koji vjeruju u njezinu dobrobit diljem svijeta. Srž feng shui prakse je pozicioniranje predmeta i amblema unutar domova i poslovnih prostora kako bi se stvorio dobar ‘chi’ ili protok energije, za koji se očekuje da će donijeti sreću, zdravlje, ljubav i bogatstvo.

Od raznih simbola koji se koriste u ovoj tradiciji, slon ima vrlo posebnu ulogu. Mnogi vjeruju da je to bitan dio svakog doma koji će uspješno unijeti sklad i prosperitet u kućanstvo. Slon je preteča sreće i postignuća. U feng shuiju slon nije samo još jedna vrsta ukrasa; to je vrlo jak talisman koji je sposoban privući pozitivnu energiju u svaku kuću.
Ovo veličanstveno stvorenje utjelovljuje sve što je jako, čvrsto, mudro i dugovječno – energije za koje se kaže da donose sreću i blagostanje u nečiji život.

Prema feng shui entuzijastima, s figurom slona u svom domu možete doživjeti pozitivne promjene na svim životnim područjima: posao, zdravlje, ljubavni život, veza. Maria je ispričala priču o tome kako samo prisustvo figure slona može učiniti život čovjeka drugačijim:

“Nakon što sam u svoju kuću donio figuru slona, ​​život mi se potpuno promijenio. Od tog trenutka sve se počelo okretati na bolje. Dogodile su se pozitivne promjene u svim područjima Marijina života, uključujući posao i obiteljske odnose.” Slon joj je, kaže Marija, osigurao sreću, sreću u profesionalnom životu, sklad u obiteljskim odnosima te obnovu fizičke i psihičke snage. Gdje staviti figuru slona u kuću?

Wikipedia kaže da možete nasumično postaviti figuru slona kod kuće, ali to nije tako prema Feng Shuiju. U feng shuiju svaki dio doma ima određenu funkciju; stoga biste trebali paziti gdje ćete postaviti slona kako bi dobro funkcionirao.

Nekoliko savjeta za točno određivanje lokacije slona. Prednji ulaz: Ako postavite slona na ulazna vrata… drugo tumačenje je da je ovaj slon čuvar u domu, čuva negativnu energiju i štiti stan od drugih vanjskih utjecaja da se to dogodi i da počnu dobre vibracije ulazi u tvoju kuću… moraš postaviti slona ovako-

Dnevna soba: U isto vrijeme, simbolizam slona u uređenju kuće je daleko iznad onoga što se može očekivati. Općenito govoreći, figura slona u sobi je amajlija za prosperitet od velike koristi. Konkretno, dosta su česte varijante s uzdignutim deblom jer se vjeruje da privlače sreću i pozitivnu energiju. Kao ukras dnevnog boravka, ovaj slon bit će središte pozitivne energije koja teče do svakog člana obitelji i kuće za goste, njegujući miran i skladan ambijent. Spavaća soba: Slon u vašoj spavaćoj sobi je simbol ljubavi i odanosti.

Kada je ovako prikazan, utjelovljuje zaštitu i uravnotežen odnos između roditelja i njihove djece. Parovi koji žele izgraditi svoju obitelj stavljaju figuru slona u spavaću sobu kako bi osigurali začeće. Ova brojka također pomaže u jačanju veze partnerstva potičući romantiku koja bi mogla biti izvor jačanja bračne harmonije.

Dječja soba: U dječjoj sobi figura slona manifestira kreativnost, znanje i mudrost u umovima tika. Vjeruje se da ovaj slon pomaže djeci da budu uspješna u školi i njeguju njihove talente. Kao simbol snage i stabilnosti, može podići djetetovo samopouzdanje i motivaciju dok se bavi učenjem i igranjem.

Radni prostor: Za bogatstvo i uspjeh u karijeri, postavite figuru slona zajedno sa žabom ili majmunom na leđima u sjevernom dijelu vaše kuće ili radnog prostora. Ovi moćni simboli djeluju u harmoniji i stvaraju vrlo snažnu energiju koja otvara put za veći poslovni uspjeh, povećanje profita, sreću u karijeri i također bolje odnose sa suradnicima.

  • Položaj surle s FIGURICAMA slona Jedan ključni detalj na koji treba obratiti pozornost kada postavljate figuru slona je kako je postavljena surla. Uzdignuta surla slona simbolizira trijumf i radost, dok spuštena surla znači dug život i mir. Promjena mješavine ovih simbola u vašem domu pomaže u uspostavljanju ravnoteže u njemu tako da energija može pravilno cirkulirati i doprijeti do svakog aspekta vašeg života, spajajući se sa harmonijom prirode i energije.Kako odabrati pravu statuu slona? Dok birate ukras slona za dom, možete pronaći različite stilove, veličine i dostupne materijale. Najvažnije je pronaći nešto što će zadovoljiti vaše osobne preferencije i potrebe. Figurice slonova mogu biti izrađene od drveta, keramike, metala ili kristala, a svaki materijal ima vrlo različita svojstva i simboliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *