Ovo su Ilija i Šon, misteriozni zetovi nekrunisanog kralja medija: Željko Mitrović ih okupio posebnim povodom

Ovo su Ilija i Šon, misteriozni zetovi nekrunisanog kralja medija: Željko Mitrović ih okupio posebnim povodom

Unatoč brojnim obavezama vezanim uz njegovo medijsko carstvo, Željko Mitrović svoju obitelj dosljedno stavlja iznad svega.Porodica Mitrović okuplja se na obilježavanju svih značajnih događaja, a trenutno su u Cannesu kako bi proslavili 53. rođendan Milice Mitrović. Roditeljima se pridružuju kćeri Kristina i Andrea te budući zetovi Ilija Riskin i Šona Parnet.
Proslava rođendana Milice Mitrović pružila je posebnu priliku da se vidi kako mladići komuniciraju s budućim svekrom, što je tema o kojoj se često pričalo u vezi s kćerima Željka Mitrovića.

Kristina Mitrović već je nekoliko godina u vezi sa zagonetnim kazahstanskim milijarderom Ilijom, koji slovi za jednog od najmlađih milijardera u svijetu. Iako su zaruke raskinuli početkom prošle godine, na kraju su se pomirili, pa je Ilija Riskin ponovo primljen u obitelj Mitrović. S druge strane, mladi Amerikanac zarobio je srce Andree Mitrović. Nakon što je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, Šon Panet i njegova partnerica preselili su se u New York, gdje stvaraju zajednički život.

Tijekom proslave rođendana Milice Mitrović u luksuznom restoranu na Francuskoj rivijeri, Željko Mitrović viđen je u zagrljaju sa svojim budućim zetovima.Lijepo su se zabavili, razgovarali i ležerno otkrili zajedničko oduševljenje tompusom.Željko Mitrović je u veseloj objavi na Instagramu rekao: “Jedan zet je iz Rusije, drugi iz Amerike, a Srbija je opet uhvaćena u sredini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *