Stavite 1 komad ispod orhideje: Odjednom izraste 100 grana i cvjeta cijele godine

Stavite 1 komad ispod orhideje: Odjednom izraste 100 grana i cvjeta cijele godine

U ovoj prezentaciji ćemo vam pokazati jednostavnu metodu za poticanje zdravog i uravnoteženog rasta vaših orhideja, a kada jedete bananu, važno je da sačuvate njenu koru, jer je ona bogata vitalnim hranjivim tvarima, naročito organskim kalijem.

Kada se kora banane nareže na tanke komade i stavi u staklenku, pokazuje se vrlo korisnom za razvoj pupoljaka i cvjetova, dok istovremeno pruža zaštitu tokom sušnih perioda i nakon toga, dobit ćete krišku kruha.

Kruh je bogat fosforom, koji je ključan za rast biljaka, posebno za poticanje razvoja korijena, zatim ćemo pomiješati kruh i bananu u staklenki i da bismo ubrzali razgradnju organskog materijala i spriječili truljenje, važno je dodati žlicu kvasca.

Također, za poticanje razmnožavanja korisnih mikroorganizama, dodajte jednu žlicu šećera u staklenku, a nakon toga, dodajte 500 ml mlake vode u staklenku i stavite staklenku na hladno mjesto i ostavite da stoji tri tjedna, a nakon tri tjedna, izmjerite dvije litre vode i to je sve što trebate uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *